Ons team

Kwalificaties op meerdere disciplines

Ons team

Onze 8 experts maken gebruik van eigen operationele kennis en ervaring in meerdere kritische processen (medisch specialist, militaire- en verkeersvliegers, vliegerpsycholoog), en hebben vaak kwalificaties op meerdere van deze disciplines. Allen hebben het opleidingsniveau (HBO/WO), de intrinsieke motivatie en de communicatieve vaardigheden om uw professionals te overtuigen. Wings of Care is opgericht en wordt geleid door dr. Marck Haerkens.

Klachtenprocedure

Mocht er onverhoopt een klacht ontstaan dan vernemen wij dat graag binnen 2 weken (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.). Binnen 1 week ontvangt u een bevestiging van ontvangst en binnen 1 maand proberen wij tot een oplossing te komen.  Mocht er een langere termijn nodig zijn verneemt u dat binnen 1 maand. Bij een onbevredigende uitkomst voor een van beide partijen kan een onafhankelijke mediator worden ingeschakeld (Dirkzwager Advokaten), wiens advies voor beide partijen als bindend wordt beschouwd en wiens kosten worden gedeeld. Ieder klacht wordt vertrouwelijk behandeld en 1 jaar bewaard in het daarvoor bestemde dossier.

Diensten

  • Trainingen
  • Workshops

  • Presentaties
  • Symposia
  • Advisering

Contact

Wings of Care B.V.
Koepelweg 12
5263 AS  Vught
073-6894369
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

KvK nr. 17239992
BTW nr. NL820353140B01

Copyright Wings of Care | Op alle activiteiten van Wings of Care B.V. zijn onze Algemene Voorwaarden van toepassing, gedeponeerd bij de Kamer van Koophandel.