• Wings of Care
  • Wings of Care
  • Wings of Care
  • Wings of Care

Welkom bij Wings of Care

 

 

Wij zijn een organisatie met operationele expertise op het grensvlak van lucht-, ruimtevaart en zorg.

De naam Wings of Care, vrij vertaald Zorgvleugels, symboliseert naast de competenties van ons team tevens onze missie: het leveren van "stijgkracht" voor teamprestatie in hoogrisisco werkomgevingen. Onze focus ligt daarbij op het functioneren van klinische zorgteams.

 

Onze inzet hoeft zich niet te beperken tot geaccrediteerde trainingen, workshops, lezingen of wetenschappelijk onderzoek: wij helpen tevens de verbeteringen van het veiligheidsklimaat in uw organisatie te borgen. Ook hierbij staan we voor een persoonlijke, effectieve aanpak op maat.

 

 

 

IGZ ZVP 2013 certificaat - Wings of CareWings of Care bestaat sinds 2008. In 2013 viel ons een geweldige eer ten deel: ons CRM-project met de Intensive Care van het Radboudumc kreeg de prestigieuze IGZ ZorgVeiligPrijs toegekend. Door op het certificaat hiernaast te klikken ziet u het filmpje over ons prijswinnende initiatief.

 

 

 

 

 

Op alle activiteiten van Wings of Care b.v. zijn onze Algemene Voorwaarden van toepassing, gedeponeerd bij de Kamer van Koophandel. KvK nr. 17239992.